Uncategorized

Mondkapjes kopen groothandel: dit moet je weten

Mondkapjes kopen groothandel is een goed idee als je een volumeaankoop wilt doen. Na de komst van Corona worden mondkapjes wereldwijd op duizenden verkooppunten online aangeboden en de groothandels maken hier ook een groot deel van uit. De richtlijnen in Nederland zijn recentelijk weer aangescherpt en dat betekent dat je in het openbaar vervoer nog steeds mondkapjes op moet hebben en dat het gebruik ervan in openbare gebouwen nu dringend wordt geadviseerd. Werk jij in een openbaar gebouw zoals een bank, een winkel, een benzinestation of een bibliotheek, dan hebben je werknemers mondkapjes nodig om hun werk te kunnen doen. Mondkapjes kopen in de groothandel is dan een uitstekend idee, zo lang je van de onderstaande punten op de hoogte bent.

 

Niet-medische mondkapjes kopen bij de groothandel

Allereerst is het verstandig om alleen niet-medische mondkapjes te kopen bij de groothandel voor je personeel. Het is van groot belang dat de medische mondkapjes beschikbaar blijven voor de mensen die Corona pati├źnten verzorgen en beter maken. In openbare ruimtes en in het openbaar vervoer worden niet-medische mondkapjes gebruikt om de voorraad medische kapjes niet aan te tasten. Wil je toch extra bescherming voor je personeel, dan koop je niet-medische mondkapjes voor ze met een filter. Deze houden het virus wel tegen.

 

De juiste hoeveelheid

Een ander punt waar je tegenaan zult lopen is hoeveel mondkapjes je wilt kopen bij de groothandel. Zij bieden getallen aan die letterlijk in de duizenden lopen, maar je moet je afvragen of je zoveel kapjes wel nodig hebt. Het voordeel van mondkapjes kopen bij de groothandel is dat je dan volumekorting krijgt. Hoe meer je koopt, hoe beter de prijs per mondkapje is. Je berekent de juiste hoeveelheid door te kijken naar de maximale draagduur. Spreken je medewerkers veel, dan maak je deze korter, want dan moeten de mondkapjes sneller vervangen worden. Zo bepaal je hoeveel mondkapjes je dagelijks nodig hebt als je personeel deze constant draagt en maak je een inschatting van hoeveel je er nodig hebt. Bestel een paar extra. Er zijn altijd een paar mondkapjes waarvan het elastiek knapt, bijvoorbeeld.

 

Stoffen mondkapjes beter voor het milieu

De mondkapjes die je kunt kopen bij de groothandel zijn meestal wegwerp mondkapjes. Deze gooi je na elk gebruik bij het restafval. Heb jij een groot aantal medewerkers in dienst, dan levert dat dagelijks heel veel afval op. Het is beter voor je portemonnee en voor het milieu om je medewerkers een aantal stoffen mondkapjes te geven. Deze zijn ook te krijgen met filter. Ze kunnen deze zelf wassen of jij kunt ze wassen en opnieuw gebruiken. Dat scheelt veel afval, maar je bespaart ook geld. Je kunt je bedrijfslogo op de stoffen mondkapjes laten drukken of een kleur uitkiezen die past bij het uniform van je medewerkers. Wegwerp mondkapjes kopen bij de groothandel is op de korte termijn goedkoper, maar levert je op de lange termijn veel meer op.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply