Huis

Meer voor mezelf

Het tafelvoetbalspel dat we laatst bij een vriendin deden was zo leuk dat ik zelf ook een voetbaltafel heb gekocht. Wel zo fijn om wat leuke spellen in huis te hebben als ik mensen hier uitnodig. Misschien houd ik binnenkort ook wel een spontaan feestje! Natuurlijk kon ik het niet laten om nog meer spullen te kopen voor mezelf.

De vrije tijd sportief invullen

Ik heb naast een van de beste fiets broeken ook nog een leuke wandelschoen uitgezocht. De fietsbroek sluit perfect aan en heeft niet van die vervelende naden die je voelt. Ik heb de broek alleen even gepast, dit weekend ga ik hem op de mountainbike testen. De wandelschoenen kocht ik omdat ik al een lange tijd meer wil gaan wandelen. Met deze aankopen kan ik mijn vrije tijd weer wat actiever besteden aan onder andere fietsen en wandelen. Vroeger stopte ik daar veel meer tijd in trouwens. Tijdens de periode dat ik op de middelbare zat ging ik samen met een vriendin elke week twee keer fietsen. Zij woonde vlak in de buurt dus afspreken was zo geregeld. We gingen altijd één keer ’s avonds een kort rondje fietsen en in het weekend waren we soms wel uren onderweg. Ook wandelde ik altijd veel op vakantie met mijn ouders. We zijn bijvoorbeeld meerdere keren naar Oostenrijk gegaan om daar door de bergen te wandelen. Mijn conditie was toen echt veel beter dan nu, al is mijn conditie nu niet heel slecht gelukkig. Ik ben benieuwd hoe lang het duurt voordat ik weer net zo fit ben!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply