Huis

Iedereen gaat weg!

Nadat een vriendin vertelde over haar plan om in Amerika te studeren, vertelde een andere vriendin dat ze gaat werken in het buitenland. Dat zag ik niet aankomen! Zij dacht dat het goed op haar cv zou staan als ze tijdelijk naar het buitenland zou gaan om te werken. Daarnaast leek het haar ook een unieke ervaring om meer zelfstandigheid te krijgen. Ik begrijp die keuze wel, al hoeft het van mij niet zo. Terwijl zij allemaal weg gaan probeer ik juist mijn huisje nog meer een thuis te maken.

Op zoek naar nieuwe spulletjes

Ik heb gezien dat er veel spullen van Riverdale bij Hetadreswebshop wordt verkocht. Riverdale is één van mijn favoriete merken als het om woonaccessoires gaat en ik zou er graag wat meer van willen zien. Binnenkort maar even een kijkje nemen en bedenken wat ik wil kopen. Daarnaast heb ik ook even gekeken naar PME Legend jeans, maar volgens mij zijn die alleen voor heren. Dat is jammer, straks maar verder kijken naar mooie jeans. In huis is trouwens ook nog wat leuks gebeurd! Mijn moeder kwam langs met wat nieuwe planten voor mijn huisje als verrassing. Ze bracht ook een orchidee mee die het thuis niet zo goed deed. Omdat hier de zon lang naar binnen schijnt dacht ze dat mijn huisje misschien een betere plek zou zijn. Ik heb de plant meteen in de vensterbank gezet op hoop van zegen. En ja hoor, vanochtend zag ik nieuwe knoppen in de plant! Over een paar dagen kan ik dus mooi genieten van de orchideeën.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply