Home

Eten voor de TV!

Hee, mijn naam is Claudia. Ik volg de studie Human Resource Management aan de Hanzehogeschool in Groningen. Ik ben nou zo iemand die altijd voor de tv eet! Vind ik heerlijk. Na een dag studie lekker voor mezelf koken en dan met de voetjes op tafel van een lekkere maaltijd genieten, terwijl mijn favoriete programma’s opstaan. De bank in de woonkamer is echt mijn plek. Ik probeer het een gezellig stekje te maken waar ik de avond lekker door kan brengen! Voordat je gaat denken dat ik echt een kluizenaar ben die alleen maar voor de tv zit, ik doe ook echt nog wel andere leuke dingen hoor! Zo ga ik eind van de week en in het weekend graag met vriendinnen uit. We kunnen lekker losgaan in een nieuwe stad, maar ook net zo goed eens relaxen in een wellness center!

Next Post

No Comments

Leave a Reply