Vrije tijd

Eigentijdse elegantie

Het Duitse modemerk Carl Gross bestaat al sinds 1925. Het staat bekend om zijn klassieke kostuums en colberts, die vervaardigd zijn van kwalitatief hoogwaardige wol en exclusieve Italiaanse stoffen. Kleding van Carl Gross gaat jarenlang mee, en is niet slechts aan één modeseizoen gebonden. Toch laten de ontwerpers van Carl Gross zich wel degelijk door de laatste trends binnen de modewereld inspireren. Dit doen ze echter op een geheel eigen, subtiele manier. Denk bijvoorbeeld aan een speelse ruit of een verfijnd, eigentijds detail. Bij Carl Gross wordt het tijdloze gecombineerd met het innovatieve. Het is daarom het ideale modemerk voor de moderne man die zich elegant en stijlvol, maar toch ook up-to-date wil kleden.

Unieke combinaties samenstellen

Sinds 1996 lanceert Carl Gross ieder seizoen drie afzonderlijke modecollecties. Ook onderling laten de items uit de verschillende collecties zich uitstekend met elkaar combineren. Op die manier nodigt Carl Gross ertoe uit om een eigen stijl te ontwikkelen, en bijvoorbeeld klassieke elementen samen te voegen met kledingstukken die sportief of casual zijn. Heb je meerdere colberts, gilets en broeken van Carl Gross in de kast hangen, dan heb je ontzettend veel unieke combinaties tot je beschikking. Kies iedere dag opnieuw hoe je graag voor de dag wilt komen.

Hoge kwaliteit, aantrekkelijke prijzen

Ieder kledingstuk van Carl Gross getuigt van hoogwaardig vakmanschap, en is vervaardigd in de Duitse fabriek in Hersbruck. Omdat de ontwerpers en uitvoerders op dezelfde locatie gevestigd zijn, worden alle stappen in het productieproces volmaakt op elkaar afgestemd. Kleding van Carl Gross kenmerkt zich dan ook door een excellente afwerking. Toch biedt het merk zijn producten tegen heel aantrekkelijke prijzen aan. Zodat ook jij je met de allerbeste kwaliteit kunt kleden.

In Nederland kun je de laatste Carl Gross collectie gemakkelijk online bestellen via Van Westen Herenmode.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply