Vrije tijd

Een zakelijke look met Carl Gross

De markt voor zakelijke herenkleding is niet echt aan grondige wijzigingen onderhevig. Uiteraard brengen de diverse kledingmerken prachtige kostuums uit van goede stoffen en met mooie kleuren, maar de zakelijke trend blijft altijd pantalon, colbert en een blouse met bijpassende stropdas. De afgelopen jaren zijn veel ondernemingen wel soepeler geworden in kledingstijl, zodat personeel vaak ook minder formeel erbij mag lopen. Toch zal een strak kostuum in de zakelijke wereld nog veel voorkomen en zeg nu eerlijk, een prachtig strak kostuum staat toch prachtig? Een van de merken herenkleding die ervoor kan zorgen dat er zakelijk op en top bij kan lopen is Carl Gross.

Het merk Carl Gross

Carl Gross is een merknaam dat valt onder het bedrijf Création Gross GmbH & Co. KG. Het is een Duits bedrijf dat in 1925 is opgericht door August Gross. Het bedrijf produceerde allerlei soorten kleding, maar pas in 1955, toen zijn twee zonen de leiding in het bedrijf overnamen ging men zich specialiseren in herenmode. Het merk Carl Gross werd in 1994 ingevoerd, toen inmiddels weer een nieuwe generatie aan leiding stond. Ook werd er in 2003 het merk CG opgericht met de bedoeling om zich op een jongere generatie te richten. Het bedrijf is momenteel nog steeds een familiebedrijf en inmiddels heeft de vierde generatie de leiding in het bedrijf overgenomen en heeft men fabrieken in Duitsland en enkele Oost-Europese landen.

De collectie van Carl Gross

De collectie van Carl Gross bestaat uit kostuums, colberts, broeken of pantalons en jassen. Alle kleding is van Carl Gross is zeer geschikt wanneer je jezelf een zakelijke look wilt laten aanmeten. Ook kun je verwachten dat de kleding van Carl Gross uit hoogwaardige materialen bestaat. Verwacht bij Carl Gross vooral betrouwbaarheid. Geen vreemde kleuren of kledingstukken, maar pure Duitse degelijkheid van goede kwaliteit en gericht op de zakelijke markt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply