Uncategorized

Bouw je eigen motor om tot caferacer

Wanneer jij in het bezit bent van een motorrijbewijs, ben je misschien ook wel in het bezit van een eigen motor. Wanneer dit het geval is, wil je mogelijk wel over een exclusievere motor beschikken? Nou, dat kan. Wanneer je technisch goed onderlegd bent en het leuk vind om aan je motor te sleutelen, kun je je eigen motor ombouwen tot caferacer. Een caferacer is eigenlijk een standaardmotor welke is voorzien van een extra stukje comfort. Hierbij kun je denken aan kleinere, sportievere uitlaten, een eenpersoonszadel en een kleinere tank. Daarnaast moet je caferacer net zoals iedere motor, natuurlijk over nog een aantal andere onderdelen beschikken.

 

Onderdelen voor je caferacer

Een van de onderdelen die niet kunnen missen op je caferacer zijn gashendels. Wanneer deze namelijk ontbreken zal je niet zo ver vooruit komen met je motor. Je kunt op zoek gaan naar gashandels bij Caferacerwebshop. Hier kunt je terecht voor het kopen van allerlei onderdelen die van jouw caferacer een exclusieve motor maken. Een ander onderdeel wat niet mag ontbreken op jouw caferacer is een claxon. Daarnaast zal jouw caferacer eveneens moeten beschikken over goed functionerende knipperlichten. Hiervoor kun je eens op zoek gaan naar een knipperlicht motor. Deze kun je bij dezelfde webshop kopen als waar je de juiste gashandels hebt uitgezocht. Knipperlichten zijn er in allerlei soorten en maten. Misschien wil jij wel kleine knipperlichten, of juist liever ovale knipperlichten. Er is van alles mogelijk op het moment dat jij van jouw motor een exclusieve caferacer wil maken. Goed functionerende knipperlichten op je caferacer kunnen van levensbelang zijn. Wanneer je knipperlichten namelijk niet goed functioneren loop je de kans om vroeg of laat geschept te worden door een medeweggebruiker. Aangezien je op een motor vaak vrij kwetsbaar bent, ondanks dat je beschermende kleding draagt, kun je dit maar beter voorkomen. Ook loop je op een boete of waarschuwing wanneer je knipperlichten niet voldoende functioneren.

 

Waarschuwing van de politie

Niet functionerende knipperlichten is niet het enige waarvoor je staande kunt worden gehouden door de politie. Ook wanneer je uitlaat teveel lawaai produceert kun je een waarschuwing krijgen. Dit lawaai is niet alleen voor je medeweggebruikers hinderlijk. Maar ook voor jezelf, wanneer je namelijk vaak lange afstanden rijdt op je caferacer, wil je niet graag continue blootgesteld worden aan een grote hoeveelheid lawaai. Om dit lawaai te beperken, kun je de uitlaat van jouw caferacer voorzien van een dB killer. Je kunt op zoek gaan naar een dB killer bij Caferacerwebshop.com. Hierdoor wordt het maken van lange motorritten voor jou als bestuurder een stuk aangenamer.  

 

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply